Woningen


Op dit moment heeft de Stichting d’Oude Vrouwen in eigendom 7 seniorenappartementen aan de Schipperswal en de woningen Knorrenburgerstraat 1, Dijkpoort 2 en 3, Schipperswal 25, Geldersedijk 6 en 8 en Kerkhofstraat 10. Een aantal hiervan is gemeentelijk monument. De appartementen aan de Schipperswal beschikken over twee trapliften, zodat ook de appartementen op de eerste verdieping gemakkelijk bereikbaar zijn. Deze beschikken over de volle breedte over een ruim balkon. Het betreffen alle tweekamerappartementen. De overige woningen hebben op één na alle twee slaapkamers. Een aantal heeft een slaapkamer met badkamer op de begane grond. In de loop der jaren zijn de meeste appartementen en woningen gerenoveerd en aangepast aan de eisen des tijds.

Voor meer informatie over verhuur kunt u contact opnemen met de penningmeester van de stichting, de heer L. van den Berg, telefoon 038 4442671.

Wanneer u ingeschreven wenst te worden voor een appartement of woning, kunt u hieronder het inschrijvingsformulier downloaden en inleveren bij of mailen naar het secretariaat van de stichting. Hiervan ontvangt u vervolgens een bevestiging.
Copyright 2017 - William Ton - Het verborgen design - Een schatkist vol ideeën